Anketnik.net - spletne ankete; ker ni vsaka spletna anketa naša anketa!
Pozdravljeni gost. Za prijavo uporabite obrazec spodaj! 
  Uvodna stran
  Kategorije
  Najboljših 10
  Anketni maraton
  Pomoč (FAQ)
Najdi si anketo

referendum elektrika sex poletje 10 gume evro ljubljanska borza počitnice 10 penis hrvaška počitnice vinjete si več ...
Anketa tedna
Kaj menite o letošnjem poletju (poletje 2014)?
zanič, samo dež (100%)
deževno, ampak lahko bi bilo slabše (0%)
dobro je ker ni vroče (0%)
nimam komentarja (0%)
Skupaj glasov: 1
komentarji
Hitri nasvet
Dodajte našo anketo na vašo spletno stran ali blog!
Več ...
Statistika strani
Uporabnikov: 2192
Akt. anket: 86469
Neakt. anket: 70875
Komentarjev: 183
Donacija
  Pogoji uporabe
Splošne določbe
1. člen: Spletni servis Anketnik.net (v nadalnjem besedilu servis) je brezplačen spletni servis, ki svojim registriranim uporabnikom (v nadalnjem besedilu uporabniki) nudi naslednje storitve: ustvarjanje novih anket, glasovanje na obstoječe ankete, komentiranje anket in objavo anket na drugih spletnih straneh!
2. člen: Lastnik servisa je, v kolikor ni napisano drugače, lastnik domene (anketnik.net). Lastništvo nad domeno se lahko preveri v domenskih WHOIS bazah!
3. člen: S sprejetjem teh pravil in z izpolnitvijo registracijskega obrazca postane oseba polnopraven uporabnik servisa!
4. člen: Uporabnik lahko brezplačno koristi vse storitve v mejah normale, torej dokler s svojim udejstvovanjem ne krši pravil napisanih na tej strani!
Omejitve
5. člen: Komercialne raziskave brez soglasja lastnika servisa niso dovoljene. Prav tako ni dovoljeno prikrito ali direktno oglaševanje blaga ali storitev v anketnem vprašanju, odgovorih ali komentarjih!
6. člen: Storitve servisa naj se uporabljajo v mejah normale. Smetenje ("junk") in pretiravanje z vpisi ("flood") komentarjev ali anket se smatra kot kršitev.
7. člen: E-mail naslovi, ki jih uporabniki uporabljajo v imeniku naj bodo veljavni. Uporabnik tudi jamči, da se oseba vpisana v imenik strinja s sprejemanjem e-mail sporočil poslanih z njegovega e-naslova!
8. člen: Uporaba anket na uporabnikovih spletnih straneh in blogih je dovoljena samo v kolikor uporabnik uporabi originalno HTML kodo, ki jo dobi na straneh servisa!
Omejitve in določbe izhajajoče iz avtorskih pravic
9. člen: Objava rezultatov javnih anket, ki se ne nahaja na spletnih straneh servisa, je dovoljena v kolikor je poleg napisan vir in objava ni povezana s pridobitno dejavnostjo! Enako velja tudi za druge medije (diplomske naloge, časopisne raziskave, ...)!
10. člen: Uporabnik, ki ustvari javno anketo, se strinja, da je anketa za glasovanje dostopna vsem uporabnikom interneta, rezultati pa se lahko uporabijo v skladu z 9. členom. Z vpisom nove ankete prevzema tudi odgovornost za njeno vsebino!
11. člen: Spletni servis ima pravico, da javno anketo izbriše, moderira ali kako drugače spremeni.
12. člen: Servis jamči, da so vsi deli zasebne ankete (vprašanja, odgovori, glasovanje in rezultati) vidni samo preko povezave z generirano varnostno kodo, ki je poslana na e-mail naslove, katere je uporabnik sam izbral. Servis pa ne more jamčiti, da so varnostno kodo dobile samo osebe, katerim je bila namenjena.
Varovanje zasebnosti
13. člen: Servis jamči, da bo v sladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varoval osebne podatke uporabnikov in oseb vpisanih v imenike uporabnikov. Med varovane podatke, katere lahko uporabniki vpišejo, sodijo: e-mail naslov, ime ter priimek, ter letnica rojstva!
14. člen: Identiteto uporabnikov je lastnik servisa, na podlagi sodne odredbe, dolžan razkriti organom pregona!
Ukrepi zoper kršitelje in končne določbe
15. člen: V kolikor uporabnik ravna v nasprotju z 5., 6., 7. ali 8. členom pogojev uporabe, se uporabnika za lažjo kršitev opozori za težjo pa takoj izključi iz servisa. V kolikor z lažjimi kršitvami uporabnik po opozorilu ne preneha se ga prav tako lahko trajno izključi iz servisa!
16. člen: V kolikor uporabnik krši pravila in določbe 9. in 10. člena, ga servis kaznuje s takojšnjo trajno izklučitvijo. Poleg tega pa servis, v kolikor je uporabnik kršil zakone zapisane v zakonikih države RS, proti njem sproži civilno tožbo, oz. ga prijavi za to namenjeni državni instituciji!
17. člen: Pravila in določbe na tej strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
18. člen: Pravila in določbe na tej strani se tolmači in razume take kot so.
19. člen: Pravila veljajo od 1.11.2006 pa do preklica!
Prijava
Uporabnik:
Geslo:


Nov uporabnik | Geslo?

Oglas sponzorja

© Tišina Webdesign 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 - Anketnik.net

Za vsebino posamezne spletne ankete na straneh Anketnik.net je odgovoren izključno njen avtor. Vsaka spletna anketa je zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah! Več ...